Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

ΑΝ ΤΟΝ ΑΝΕΜΟ ΡΩΤΗΣΕΙΣ







Ο σκληρός πρώην μισθοφόρος Άλεξ Γκρέι ήταν κάποτε ο νεαρός Ρωμανός Κατράς, που κατηγορήθηκε άδικα για ένα στυγερό έγκλημα κι αναγκάστηκε να γίνει φυγάς. Τώρα, δεκαοχτώ χρόνια μετά, επιστρέφει με άλλη ταυτότητα ζητώντας δικαιοσύνη, έτοιμος να εκμεταλλευτεί και να εξαπατήσει τη μόνη γυναίκα που θα ερωτευόταν. Η Σάνια Παρίση ήταν κοριτσάκι όταν ο Κατράς, ο γιος του πατριού της, γκρέμισε τον κόσμο της. Το σοκ της προκάλεσε αμνησία. Προστατευμένη από την αγάπη και τη φροντίδα των στενών συγγενών της, πίστευε όλα όσα της είχαν πει για το παρελθόν, μέχρι που οι πραγματικές αναμνήσεις της αρχίζουν να της αποκαλύπτουν μια άλλη εκδοχή. Οι δυο τους βρίσκονται αναπόφευκτα αντιμέτωποι με τα ψέματα του παρελθόντος, τις αλήθειες του παρόντος και τα παντοτινά τους συναισθήματα.

Η αγάπη μετριέται με ότι απαρνιέται κανείς για χάρη της ακόμη και αν αυτό που απαρνιέται είναι η ίδια η αγάπη...Ότι έκανε δηλαδή ο Ρωμανός Κατράς ή αλλιώς Άλεξ Γκρέι για τη χάρη της Σάνιας Παρίση παρασύροντας με σε ένα συναρπαστικό ταξίδι!!! Έντονα ατμοσφαιρικό με μυστήριο, συναίσθημα και περιγραφές που σε ταξιδέυουν ακόμη και σε άλλες εποχές χωρίς καθόλου να κουράζουν. Είναι πάρα πολλά αυτά που διάβασα. Είναι ένα βιβλίο που αναλύει τον ψυχικό κόσμο των ανθρώπων. Μας υποδεικνύει πόση δύναμη έχει ο άνθρωπος μέσα του και μέχρι τι είναι ικανός να κάνει για να βρεί το δίκιο του αλλά και για να επιζήσει. Μας γνωρίζει τον φόβο, το πείσμα, την πίστη, την αμφιβολία, την αποδοχή και την αγάπη. Την αληθινή αγάπη. Μας υπενθυμίζει ότι ο σεβασμός αποτελεί το θεμέλιο λίθο για κάθε ειλικρινή σχέση. Και μας δίχνει μέσα απο τις σελίδες του ότι δεν υπάρχει άνθρωπος που να έχει μόνο μια μόνο όψη. Κανείς δεν είναι απόλυτα καλός ή απόλυτα κακός. Και ο φόβος μας κρατάει ζωντανούς και χάρη σ'αυτόν κάνουμε περισσότερα σωστά απο όσα λάθη. Τελικά όλα όσα σκεφτόμαστε πραγματικά και αληθινά γίνονται. Είναι αλήθεια ότι ο άνεμος μπορεί να σου πεί πολλά απο τα εσώψυχα σου. Φτάνει να τον ακούσεις!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΜΠΛΕ ΖΑΦΕΙΡΙ

  Τι είναι η αγάπη; Δεν υπάρχει τίποτε στον κόσμο, ούτε ο άνθρωπος ούτε ο διάβολος ούτε πράγμα, που να το θεωρώ τόσο ύποπτο σαν τον έρωτα, π...